Het aanbod van El Paco

Individuele sessies

Voor elke doelgroep is er een enkele sessie te boeken. Hierin kunnen we aan de slag met 1 specifiek onderwerp en krijg je een goed inzicht wat paardencoaching voor je kan betekenen.

Afhankelijk van de hulpvraag kunnen er meerdere sessies worden ingepland. Tijdens de intake kunnen we samen bepalen hoeveel keer we nodig achten. Voor volwassenen komen je vaak al heel ver met 3 sessie.

Groepsessies

Wil je op een leuke manier kennismaken met paardencoaching met je gezin, kijken welke thema's er spelen, boek dan een eenmalige groepssessie. In 1,5 uur gaan we met zijn allen aan de slag. Een hele leuke ervaring!

KIDS met PK Individueel

Speciaal voor kinderen en jongeren van ca 8-20 jaar is er het KIDS met PK programma. Wat kan je verwachten:

6 individuele sessies paardencoaching

Uitgebreid werkboek met oefeningen die je thuis kan doen (ook geschikt voor kinderen met dyslexie)

Materiaal is aangepast op de leeftijdsgroep

Tussen de sessies mogelijkheid tot (online) contact over de vorderingen

 

De Levensbronnen 

Tijdens het levensbronnen traject ga je jezelf volledig ontdekken, leren kennen en begrijpen. Het gaat je op een eenvoudige en praktische wijze inzichten geven over je leven. Het is een bewustwoordingsproces over hoe jij groeit, je ontwikkelt, je gedraagt, waarom je hier in de dit leven bent, hoe je wilt leven vanuit verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Een proces van persoonlijke- en verbonden leiderschap.

8 sessies 

Uitgebreide map met oefeningen en uitleg over elke levensbron, een mooie naslagwerk ook voor later