Hoe gaat de coaching in zijn werk?


Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Indien er interesse is in coaching voor jezelf of iemand anders, dan kunnen we een vrijblijvende afspraak inplannen. Om kennis te maken en te bespreken wat jij of jullie met de coaching willen bereiken. Ik geef uitleg over wat de coaching inhoudt en wat (paarden)coaching voor je kan betekenen. Je hebt altijd zelf de keuze om wel of niet met de paarden te werken. We bespreken hoe jouw traject, of die van je kind, eruit kan komen te zien. Indien het om een kindertraject gaat, kan je als ouder of verzorgende misschien ook behoefte hebben aan ondersteuning, dat alles komt ter sprake.

Ook komen de kosten van de coaching aan de orde en zal ik die op papier zetten.

Ik vind het heel belangrijk dat er van beide kanten een klik is en dat de coaching zinvol voor jou of je kind is.

1e gesprek

Indien dit nog niet helemaal uit de intake naar voren is gekomen, brengen we jouw situatie in kaart. Hoe ziet je leven eruit en waar wil je aan werken. Samen bepalen we de doelen. Dit geeft vaak al meteen vernieuwde inzichten!

Als dit al helemaal duidelijk is gaan we meteen aan de slag met de coaching. Afhankelijk wat de probleem- of vraagstelling is zullen er 1 of meerdere gesprekken nodig zijn.

Gesprekken

In de coachgesprekken zullen we naast praten, ook brainstormen, doen we oefeningen en werken we dingen uit.

Evaluatie

Aan het einde is er altijd een eindevaluatie. Bij een langer traject checken we samen regelmatig hoe het gaat en stellen we waar nodig doelen bij.